آسانسورها با بالابرها تفاوت هایی دارد که در این قسمت به بیان آن ها پرداخته ایم. آسانسور باید سیستم زنگ هشدار داشته باشد تا در موقع قفل شدن درب ها عمل کند. طراحی آسانسور باید به نحوی باشد که افراد درون آن احساس آرامش و راحتی کنند. تراول کابل قطعه ای در آسانسور است که وظیفه دارد دستورات لازم برای حرکت و انجام وظیفه هر کدام از اجزا ارسال کند. توفیق خدمت به نیکوترین و شایسته ترین مردم در جمهوری اسلامی ایران، فرصت گرانبها و پرافتخاری است که علاوه بر خشنودی مردم، موجبات رضایت پرودگار متعال را درپی خواهد داشت.
آسانسورهای پنوماتیکآسانسورهای پنوماتیک فاقد موتورخانه بوده و بیشتر برای خانه های ۲ تا ۴ طبقه (دوبلکس و …) نصب می شوند و جهت جابجایی بار و انسان به صورت محدود قابل استفاده هستند. آسانسورهای پنوماتیک به طور متوسط توانایی جا به جایی حدود ۲۴۰ کیلوگرم بار را دارند و از سیستم وکیوم برای ایجاد حرکت کابین استفاده می کنند. از معایبی که این سیستم دارد پر سر و صدا بودن آن است و از مزایای آن، می توان به صرفه جویی در فضا اشاره کرد. از آنجایی که چنین واحدهایی برای نصب آسانسور هزینه قابل توجهی را در نظر می گیرند، طراحی، نصب و نگهداری آنها برای عملیات ساختمان و ایمنی عمومی، امری ضروری است.
نظر دهید
این نوع از موتورها، بدون گیربکس هستند و در ساختمان آنها از آهنرباهای دائمی استفاده شده است. این موتورها اشکالات خود را دارند از جمله اینکه ممکن است بعد از مدتی به علت قطع و وصل لحظهای برق به موتور آسیب رسد و از طرفی موجب اذیت شدن سرنشینان به دلیل شتاب و حرکت یک باره اتاقک شود. کیفیت ریل آسانسور اهمیت زیادی دارد زیرا کوچکترین نقصی در آن سبب به هم خوردن عملکرد درست آن میشود.
این آسانسورها با طراحی بسیار پیشرفته ای که دارند به موتورخانه نیازی ندارند. فرایند نصب و ره اندازی آنها بسیار سریع و راحت بوده، و به فضای بسیار کمی احتیاج دارند. ایراد دیگر مصرف بالای برق و کاهشضریب تواندر این سیستم به دلیل اتصال مستقیمبرق سهفازبه موتور جهت حرکت است. ضمناً ابعاد این تابلوها بسیار بزرگ و سیستم آن بسیار پیچیده بود و رفع خرابی آن به زمان و مهارت بسیاری نیاز داشت. از دلایل دیگر میتوان به زیبایی کابین بالابر با آینه، تصور فضای بیشتر با وجود آینه، عدم توجه به گذر زمان تا رسیدن به طبقه مد نظر یا درهنگام گیر افتادن در آسانسور و مراقبت از اطراف به وسیله ی آینه اشاره کرد.
ريل راهنما آسانسور (Guid Rail)
آسانسور کششی چیست راهنمای انتخاب انواع آسانسورهای کششی
آسانسورها در گذشته نه چندان دور به وسیلهٔ تابلوهای رلهای فرماندهی میشدند. این موتورها به وسیلهٔ دو سیم پیچی که داشتند قادر بودند با دو سرعت تند و کند حرکت کنند. نیروی محرکه موتور آسانسورها سابقاً از موتورهای جریان مستقیم و توسط برق برق جریان مستقیم بود که برای اینگونه موتورها از راه اندازهای گوناگونی همانند وارد – لئونارد استفاده میشد. با از دور خارج شدن موتورهای جریان مستقیم و معرفی موتورهای القایی سه فاز سالهاست که از موتورهای الکتریکی سه فاز القایی یا آسنکرون و اخیراً از موتورهای مغناطیس دائم یا سنکرون فهرست این وب سایت را مرور کنید استفاده میشود. در این موتورها از مکانیسم لنت ترمز استفاده میشود که با استفاده از نیروی اصطکاک مانع از حرکت ناخواسته موتور در حالت توقف میشود. آسانسورهای کارگاهی مکمل و تسریعکننده برجسازی و سازههای بلندمرتبه هستند.
- در این مدل از کابین ها موضوع دکور و تزیینات در اولویت قرار نمی گیرد.
- برای اینکه از طریق راه پله از همکف به طبقه 18 بروید، شما باید وزن بدن خود را در خلاف جهت نیروی رو به پایین گرانش حرکت دهید.
- در سال ۱۳۵۴ کارخانه آسانسور و پله برقی ایران در ابهر تأسیس و مدتی بعد تحت لیسانس هاوس هان آلمان شروع به تولید کرد.
- البته اگر گفتههای بدون مدرک در مورد نصب آسانسور در کاخ گلستان توسط ناصر الدین شاه را نادیده بگیریم، اولین آسانسورها که آن هم البته اثری از آنها بجا نیست در پالایشگاه آبادان در دوران حکومت احمد شاه قاجار نصب شدهاست.