همکاران ما شما را بطور کامل راهنمایی خواهند نمود تا بتوانید بهترین مشاوره ممکن دکوراسیون داخلی رستوران ایرانی را دریافت نمایید. افراد از اینکه مورداحترام واقع شوند لذت میبرند؛ این موضوع در میان مهمانان رستورانهای لوکس شدت بیشتری دارد، چراکه این اشخاص متعلق به قشر خاصی از جامعه بوده و به دریافت احترام و توجه در زندگی روزمره عادت دارند و طالب تعاملاتی ازایندست هستند. معمولا در رستوران های شیک و گران قیمت بدون در نظر گرفتن منابع نور طبیعی جهت القا حس منحصر به فرد طراحی و فضایی دنج از نورهای ملایم استفاده میکنند تا فضایی آرام و دانشین مناسب با نوع فهرستِ غذا برای مشتری ایجاد شود و مشتری مدت زمان بیشتری در آرامش ناشی از محیط در این رستوران سپری کند. رستورانهای سنتی تهران اغلب بسیار گرانقیمت هستند؛ اما برخی از رستورانها انصاف بیشتری دارند و قیمت معقولی ارائه میدهند. پردههای استفادهشده برای دکور از جنسهای مرغوب و بهطور عمده با هماهنگی رنگی با سایر بخشهای سالن هستند؛ رومیزیها و در برخی موارد حتی دستمالهای روی میز هم این هارمونی را حفظ کردهاند تا فضا بهطور چشمنوازی یکدست و خاص شود. افراد ساکن در محلههای مرفهنشین بهصرف غذا در رستوران لوکس عادت داشته و مهمانان ثابت این مجموعهها هستند؛ بنابراین اکثر رستورانهای موجود در این مناطق لوکس بوده و ویژگی های یک رستوران ایدهآل را دارا میباشند.
دکوراسیون سردر رستوران را میتوان با جدا کردن از ساختمان های اطراف به شکلی متفاوت طراحی کرد و نمیبایست تابلو را با خط های که خواندن آن به راحتی امکان پذیر نیست نوشت یا تابلو را با رنگهای زمینه نوشته، یک رنگ طراحی کرد. به طور مثال به میزها در رستوران فکر کنید، جهت این که تمام میزها نورپردازی مناسبی داشته باشند، باید محل نصب همه ی لوازم روشنایی و نورپردازی را در ذهن داشته باشیم تا بتوان برای هر میز به طور جداگانه یک منبع نور ایجاد کرد. با اعمال نور کافی درون فضای رستوران میتوانید آرامش را به مشتریان منتقل کنید، پس توجه به آن الزامیست. طبق یک مبحث کلی استفاده از رنگ های روشن بر سقف نه تنها ایجاد آرامش بیشتر را به همراه دارد بلکه حتی میتواند فضا را روشن تر و در عین مفرح تر کند، در واقع انتخاب و استفاده از رنگ مناسب با فضا و سبک رستوران از نکات بسیار مهم در دکوراسیون داخلی رستوران می باشد.
متخصصین بیان کردهاند که رنگهای عمیق، تن های حنایی همراه با یک فضای طلایی رنگ، به طور ناخودآگاهی اشتهای مشتری را افزایش میدهد. همچنین یک ایده خلاقانه و نو برای نورپردازی و تزئین دیوارهای رستوران استفاده از تابلوها و مجسمههایی با امکان تاباندن نور در آنها میباشد. این نور ملایم با موسیقی آرام در حال پخش در رستوران به خوبی هماهنگ میشود و محیطی آرامش بخش برای سرو غذا فراهم خواهد کرد. آجر را می توان در بخش های مختلف فضای داخلی از جمله در دیواره ها، و یا برای پوشش کف با توجه به شرایط به کار روند. میتوان باقی متریال و فرمول ها را نیز به همان طریق توضیح داده شده در قسمت های قبل طراحی و اجرا نمود کار را به نحو احسن انجام داد. مسئله احترام به افراد فقط مربوط به گارسونها و مسئولان سالن نیست؛ در یک رستوران لاکچری نگهبان درب ورودی، صندوقدار و حتی آشپزها که ممکن است ارتباط مستقیم با افراد نداشته باشند نیز باید آداب پذیرایی و احترام به مهمانان را بدانند و به آن عمل کنند. همچنین ارائه بهترین کبابها برای مهمانانی که انتظارات خاص دارند و از سبک زندگی سالمی برخوردار میباشند از دیگر ویژگیهای یک رستوران ایدهآل بوده و بیش از هر چیز دیگر برای تداوم محبوبیت مجموعه مفید است.
در انجام این کار نکات ریزی وجود دارد که همانند قطعات دومینو با هم در ارتباط هستند و اگر یکی از آنها به درستی انجام نشود ممکن است فضای رستوران شما شکل زننده ای به خود بگیرد. گرچه، قطعا انتخاب غذا در کافه ها محدود است، اما ما نیاز داریم در تجارت خود موفق باشیم. طراحی بخش مدیریت در بازسازی رستوران باید در محلی مشرف به سالن و البته در صورت امکان کمی بالاتر از تمامی نقاطی که مشتریان در آنجا به صرف غذا و نوشیدنی مشغول هستند، باشد. به کار بردن یک نوع گل خاص حتی در برندینگ رستوران هم دخیل بوده و بهنوعی به منحصربهفرد بودن آن کمک میکند. اولین و پیشپاافتادهترین انتظار مهمانان یک رستوران لوکس کیفیت غذای آن است. طراحی رستوران بر آیندهی تجاری کارتان تأثیر خواهد گذاشت.
می باشد. این مقاله سعی بر آن دارد مقدمه ای باشد جهت تاسیس رستوران سنتی با هر کانسپتی که در نظر دارید. خدمات شرکت: مجری تخصصی طراحی داخلی و دکوراسیون تالار ها و سالن های تشریفات طراحی و اجرای سالن های پذیرایی و تشریفات طراحی فضای سبز و منظر باغ ها و باغ رستوران ها طراحی داخلی سالن های تالار و رستوران و غذاخوری ها طراحی و ساخت انواع آلاچیق ها همراه با میز و نیمکت و نور پردازی استفاده از جدیدترین طرح ها و مصالح طراحی داخلی نورپردازی و محوطه سازی زیبا و منحصر به فرد طراحی دکوراسیون داخلی و محوطه سازی تالارها و سالن های تشریفات مطابق با جدیدترین طرح های روز دنیا بازسازی و طراحی تالارهای قدیمی با طرح های جدید و زیبا بخشی از رزومه کاری شرکت: بیمارستان چلگرد فرمانداری فارسان ذوب اهن اصفهان(ایرسا) صنایع شیمیایی و خدمات بندری شهرک علمی تحقیقاتی دانشگاه اصفهان ایستگاه مترو شهید مفتح آموزش پرورش ناحیه 3 شرکت داروسازی اصفهان تالار نیلوفر اصفهان تالار مرغ اصفهان هتل آسمان تالار مشاهیر مجموعه پذیرایی هشت بهشت کافه زمرد تالار خورشید دانشگاه آزاد الیگودرز دانشگاه آزاد شهرکرد دانشگاه آزاد بندر انزلی دانشگاه آزاد ایزه پتروشیمی اصفهان کارخانه فولاد آلیاژ اصفهان(شهرک رنگسازی) کارخانه گل شیمی سپاهان(شهرک رازی) کارخانه گلتاش اصفهان(زیر مجموعه پاکسان) شرکت بین المللی ایرتیک و بیش از صدها پروژه مسکونی ویلایی در شهر اصفهان و حومه اجرای دقیق و فنی با اکیپ اجرایی متخصص و مورد تایید سازمان نظام مهندسی آماده همکاری با نهادهای دولتی و خصوصی، شرکت های تعاونی،مراکز صنعتی،درمانی،آموزشی ،تجاری و اداری با بیش از15 سال سابقه اجرای تخصصی و همکاری با نهادهای دولتی و خصوصی و رزومه کاری موفق در خدمت شما هستیم.
آنها کار را برای تزئین سالن، سازماندهی کار هنرمندان و همچنین به تمام جنبه های فنی مربوط به سازماندهی اجرای خود برنامه ریزی می کنند. نظافت این محل از واجبات هر رستورانی ست و استفاده از کفپوش های سرامیکی و مرمر و همچنین دیوارپوش های سرامیک واجب می نماید. میتوان در مبحث نورپردازی سقف نیز به این نکته توجه داشت که هالوژن ها و نورپردازی های قوی بسیار ثمربخش هستند و این از نکات قابل توجه میباشد. دوستان و همراهان عزیز ره بال آسمان، نظر شما درباره بهترین رستوران های سنتی تهران چیست؟ یکی از مراحل بسیار مهم در طراحی دکوراسیون رستوران طراحی سقف رستوران است؛ به نحوی که فضایی که از این مهم بوجود می آید نقش بسزایی در ایجاد شخصیت و معرفی آن به مشتریان دارد و فضایی که ایجاد میکند میتواند در جلب مشتری سودمند باشد. این شامل طراحی داخلی با در نظر گرفتن روانشناسی رنگ است.
رستورانها بسته به نوع خدماتی که در اهداف کاریشان برای خود تعریف میکنند به چندین گروه تقسیم میشوند، در این میان رستوران لاکچری از مکانهایی است که انتظارات افراد از آنها گستره وسیعتری را شامل میشود. قانون معمول برای تقسیم فضا این است که ۶۰٪ از فضای کل رستوران مربوط به غذاخوری است و ۴۰٪ باقیمانده را آشپزخانه، انبار و سرویسهای بهداشتی تشکیل میدهند. منبع عکس: سایت فیدیلیو، عکاس نامشخصرستوران باربد نیز از دیگر رستورانهای سنتی تهران در نزدیکی میدان ونک است که طراحی دکوراسیون داخلی آن را به سبک سنتی انجام دادهاند. مدلهای کاغذ دیواری هندسی برای کافی شاپ نیز برای طراحی داخلی فضاهای مینمال و مدرن عالی هستند. هیچ قانون خاصی برای طراحی کافی شاپ وجود ندارد و این خلاقیت طراحان است که آنها را جذاب و خاص میکند. تنها کیفیت غذا و پذیرایی یک رستوران باعث نمیشود تا آن جا برای مشتریها تبدیل به پاتوق همیشگی شود، گاهی یک طراحی خاص، یک المان، یک ایده، یک خلاقیت باعث میشود تا همیشه آن رستوران برای مشتری تبدیل به اولین انتخاب شود. یکی از راه های اطمینان به واحد صنفی مورد نظر همین است که بشود از لوازم قیمتی و خاص مشتریان در کنار البسه و پوشاک آنها مراقبت نمود و در این مبحث خوب است که کمدهایی مجزا به همراه قفل و کلید برای هر فرد تدارک دید و در نقطه ای مجزا از رستوران به همراه یک یا چند تحویل گیرنده قرار داد.
همچنین برای زیباسازی فضای رستوران سنتی توصیه می شود کاشی های اصیل ایرانی را انتخاب نمایید و در وسط رستوران سنتی خود یک آب نمای زیبا بسازید. طاقچهها قسمت خاصی از اتاقهای ایرانی بودهاند. میتوان از چند سرویس ایرانی و فرنگی بهره برد و در این راستا سرویس های بانوان کاملا مجزا باشد و این مسئله بسیار مهم است. بنا بر مشاوره های قبل از طراحی با کارفرمای مربوطه ، و استخراج سبک فکری و سلایق ایشان ، سبک پست مدرنیسم سفید انتخاب گردید. اشراف مدیریت بر سالن و رصدِ اوضاع کلی این ناحیه به همراه عملکرد کارمندان و پرسنل در طراحی دکوراسیون رستوران بسیار مهم است و می توان از شیشه های بلند و رفلکس دار هم در طراحی دیواره آن استفاده نمود. میطلبد که در قسمت ظرفشویی هم از سینک های جادار و عمیق استفاده شود و هم به تعدد لگن های آن توجه داشت. به همان میزان که در طراحی سایر نقاط رستوران به جهت دکورسیون باید اهمیت داد سرویس بهداشتی نیز دارای اهمیتی شایان توجه است به نحوی که پاکیزگی و بهداشت آن معرف شخصیت مدیریت و پرسنل رستوران است.
خارج شود و این حس به مراجعین و مشتریان منتقل گردد که در این محل فقط به کیفیت غذا(که البته رکنی از ارکان مهم است) توجه نشده و برای آرامش بصری مشتری نیز ارزشی ویژه و والا قائل هستند. استفاده از آثار هنری و نقاشی ها در بردارنده شعور و اصطلاحا پرستیژ و شخصیت کاری ست و به شرط آنکه از موازین اصولی پیروی کند میتواند حائز قدر و توجه باشد. یکی از نکات ارزنده در طراحی سقف رستوران، ایجاد نقطه کانونی ست که این مبحث با استفاده از یک نقطه گچ بری شده و یا بکاربردن ابزارهای خاص روی سقف امکانپذیر است و میتوان از نقاشی هایی در سبک های مختلف نیز در آن استفاده نمود. یکی از مباحث مهم در امر رستوران داری و سالن های غذاخوری بی شک نظافت محل است و پیرو آن میبایست در همان ابتدای بحث طراحی سالن رستوران فضایی را برای آن در نظر گرفت.
موادی که غذاها از آن درست میشوند باید تازه و باکیفیت باشند تا نتیجه نهایی پس از طبخ یک طعم بدون نقص را ارائه کند. ایجاد یک سالن سرو به فضایی نیاز دارد تا بتوان قدرت گردش آزاد را برای حاضرین ایجاد کرد و در این راستا به ابعادی از ۱.۴ تا ۱.۷ مترمربع رسید و آن را به هر شخص تخصیص داد. اگر فضای خارجی شما محدود است و خبری از درختان سر به فلک کشیده نیست، میتوانید فضای باغ را با دیوار سبز زیباتر نشان دهید. اگر شما نیز جزء افراد علاقهمند به رستورانهای سنتی مختلف هستید، توصیه میکنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید. چیدمان میزها نیز بسیار مهم بوده، به این دلیل است که در اکثر رستورانهای لوکس و لاکچری شاهد استفاده از گل طبیعی یا مصنوعی در دکور میزها هستیم. میتوان از یک طراح و یک سازنده میز و صندلی درخواست کرد که میزی با ابعاد مناسب با فضا را طراحی کند و بسازد تا از این حیث دچار مشکل نشویم.