آستانه بین داخل و خارج توسط یک دیوار ف،ی سوراخ دار تعاملی به هم متصل می شود. یک دیوار جنبشی که می تواند به ،وان یک شاتر، یک دیافراگم یا یک سطح نمایشگر عمل کند. دیوار ف،ی از 50 سینی مجزا تشکیل شده است که به طور مستقل حول یک محور مرکزی در موقعیت های مختلف می چرخند. هنگامی که عمودی هستند، کمترین شفافیت را ارائه می دهند و در عین حال اجازه می دهند تا نماها و نوری که از سوراخ ف، عبور می کند، مشاهده شود.
معماران: معماری در مسیر; مساحت: 200 متر مربع; سال: 2020; ع، ها: ماریانا بیستی; سازندگان: AutoDesk، Ceramica Vogue، McNeel; معماران اصلی: کاترینا کورکولا، هانس لیورز گوتبرلت.
در حالت افقی، حدا،ر شفافیت را با عمل ، به ،وان یک سطح کاربردی برای نمایش، فراهم میکنند که آماده است تا انواع زیادی از محصولات پخته را در خود جای دهد. در نهایت، زاویه 45 درجه امکان نمایش جزئی از پس زمینه و همچنین نمایش محصول ایده آل برای دید مشتریان را فراهم می کند. از طریق افزودن و فروش کالاهای مختلف، دیوار جنبشی همیشه در ظاهر بیرونی خود تغییر می کند. این به طور همزمان به ،وان یک دریچه، مرز به سمت خارج، دیافراگم به عینک پخت، و مک،زمی برای نمایش محصولات پخته شده همراه با سناریوهای مختلف عمل می کند.
تجلیل از ،اصر کاربردی در داخل، تغییر دائمی منظره در داخل و اطراف نما را تحسین می کند. تولید و مصرف نان (و شیرینی) به یک اجرا تبدیل می شود که در آن مرزهای بین اجراکنندگان و تماشاگران از بین می رود.
جدا از ایجاد یک منظره کاربردی، بهداشت و نگهداری نقش کلیدی بیشتری در انتخاب مواد و رنگ ها ایفا کرد. همراه با ماشین آلات متحرک آشپزخانه، سطوح با رنگ روشن، بادوام و غیر متخلخل نیمه پایینی نوعی سبکی جوی را نشان می دهند. بنابراین نه تنها نمادی هستند، بلکه به م،ای واقعی کلمه مناطقی هستند که نیاز به تمیز ، روزانه و نگهداری کم دارند. در مقابل، تمام ،اصر روی سقف و بالاتر از سطح بهداشتی مورد نیاز 2 متر، مربوط به سیستم های مک،کی و روشنایی است.
بنابراین، ویترین و نانوایی KORA نوعی صحنه برای تولید و نمایش محصولات پخته شده است. ارائه این کالاها و فرآیندهای تولید همراه با آنها به ،وان یک نمایش شفاف تصور می شود. فرآیند پخت و ارائه کالا از طریق دیوار بزرگ قفسه های ف،ی در حال چرخش درک می شود. تغییر سناریوهای ،اصر نمای باز، نیمه باز و بسته نه تنها امکان مشاهده انواع مختلف محصولات را فراهم می کند، بلکه به خود فضای تولید نیز امکان می دهد.
نان همیشه چیزی فراتر از خمیر بوده است. پس چرا فروش و تولید آن را جشن نمی گیریم؟ به جای پیروی از مفاهیم سنتی زیبایی شناسی نانوایی، این پروژه تمرکز بر تأکید صادقانه بر مواد ضروری آن: فضا و محصولات پخته. فضای اولیه که کمی دورتر از خیابانهای تجاری اصلی مرکز آتن قرار داشت، فضای تراس غیرمعمولی مرتفع و فرورفته را ارائه میکرد.
با توجه به ماهیت مرتفع فضا، این نمای دوم به ویژه از سطح خیابان قابل مشاهده است. بنابراین، خصوصیات صنعتی نامنسجم چنین دستگاههایی از طریق استفاده از یک رنگ تک رنگ که ساختمان فوق، موجود را نیز تکمیل میکند، استتار شد. سقف و تمام جزئیات آن در نتیجه کمتر برجسته می شوند و در عین حال دسترسی و سازگاری را از طریق قرار گرفتن کامل در معرض ،اصر مک،کی و نوری افزایش می دهند.
منبع: https://www.interiorzine.com/2022/06/29/kora-bakery-by-en-route-architecture/