نام پروژه: گانکو سوشی، سنگاپور; مکان: جاده پنانگ، سنگاپور؛ مساحت: 220 متر مربع; مواد: تخته سنگ سیاه، سنگ سیاه، فولاد ضد زنگ، خا،تری خا،تری، چوب ص،ر ذغالی، رنگ هنری، آجر قرمز. شرکت طراحی: جی جی PHOENIX; طراح اصلی: Ye Hui; طراح شرکت کننده: Lin Weibin; طراح مبلمان: Zeng Dongxu; متن: میشل لیو; عکاس: مارک تان;
گانکو سوشی، سنگاپور توسط JG PHOENIX
Ganko Su، یک برند معروف رستوران سوشی ژاپنی است که تجربه غذاخوری Omakase را ارائه می دهد. نام آن «گانکو» که به «سرسخت» ترجمه میشود، حاکی از پیگیری مداوم این برند برای غذا و خدمات با کیفیت است. این پروژه نقطه فروش جدیدی است که این برند در جاده پنانگ، سنگاپور افتتاح می کند.
ستونهای چوب نراد زغالی سقف را ت،یم کرده و به کف متصل میشوند تا ساختاری چوبی به سبک ژاپنی را تشکیل دهند. احساس استحکام و چیدمان موازی ستون های نگهدارنده، زیبایی شناسی ساختاری فضا را بیان می کند.
طراحی فضایی این پروژه بر اساس درک فرهنگ غذایی ژاپنی و مفاهیم برند است. هنر Ukiyo-e بر روی دیواری در این رستوران اعمال می شود که از طریق آن ،اصر ماهی کوی ژاپنی به طور ماهرانه ای در فضا ادغام می شوند.
مواد: غذاهای ژاپنی از مواد تازه و متنوع و هنر آبکاری تشکیل شده است که چهار فصل متمایز، تنوع جغرافیایی و احترام به طبیعت را نشان می دهد. منوی رستوران های ژاپنی با توجه به فصول سال تغییر می کند. به ،وان مثال، شاخه های بامبو در بهار سرو می شوند، در حالی که شلغم و کدو تنبل در زمستان ترجیح داده می شوند.
زیور آلات و همچنین مبلمان چوبی سبک که از تکنیکهای بامبو بافی استفاده میکنند، لمس لمسی و جزئیات دقیق را نشان میدهند. اشکال مقالات در فضا به صورت طبیعی و زنده ارائه شده است.
برای انتخاب مواد برای این پروژه، تیم طراحی، فرهنگ غذاهای سنتی ژاپنی و اخلاقی را که امیدوار بودند در فضا منتقل کنند، در نظر گرفتند. کنترل دقیق بافت های متریال، نبوغ در طراحی و جزئیات را نشان می دهد.
SHAPE: فضا تحت تسلط رنگ های تیره است و احساس عمق دارد. مناطق بزرگی از علائم باقی مانده از فرم های بتنی در معرض دید قرار می گیرند و به فضا بافت طبیعی می بخشند. دهانه توخالی سقف نور روز را شبیهسازی میکند که نشاندهنده صحنهای شاعرانه است – “غار کوچکی روی ص،ه نور کم نوری را نشان میدهد”.
تیم طراحی از طریق ،اصری از جمله گیاهان، سازه های سقفی، نورپردازی و تاسیسات هنری، صحنه ای از غار کوهست،، جنگل و جوی جاری را خلق کرد. خلق صحنه در فضا شاعرانه است که تخیل میهمانان را در دنیایی ناشناخته برمی انگیزد.
آفرینش: غذاهای ژاپنی، با تاکید بر ارائه و تجسم، جشنی برای چشم هاست. زیبایی شناسی آن در هنر روکش منع، شده است. غذاهای لطیف ژاپنی با جزئیات و طعمهای ظریف، بهترین استفاده را از مواد تازه در چهار فصل میبرند و طعم اصلی و طبیعی مواد اولیه غذایی را کاملاً به نمایش میگذارند.